mini-Luxurymini-exklusivemini-standardmini-egen

Fiskeresa

Här hittar ni er fiskeresa!

fiskepaketguidepaket

kajakpaketbokningsforfragan

Exklusiv fiskeresa

Har ni letat efter en fiskeresa? Då har ni kommit rätt! Vi på Camp Dragsö Sportfishing har ett brett utbud av olika fiskepaket med olika kombinationer både om ni vill hyra båt eller ta med er en egen.

 

 

Varje fiskepaket med boende inkluderar stuga och båt för upp till tre personer. Här finns boendealternativ från enklare fyrbäddsstugor till stugsviter som har allt man kan tänkas önska så som dusch, toalett fullutrustat kök mm. Vi använder uteslutande aluminiumbåtar av två olika modeller; Master500 och Master410 från 25-50 hkr. Läs mer om respektive fiskepaket via flikarna på denna sida.

 

 

Under er fiskeresa hos oss vet ni att ni kommer få ett riktigt bra boende och båtar som rekommenderas i vår typ av skärgård. Allt detta i ett av Sveriges bästa och vackraste gäddfiskevatten.

 

Unna er det lilla extra under er fiskeresa!

Prova vårt nya fiskepaket Royal! Ni bor i en av våra stugsviter som har all komfort som man kan tänkas behöva. Att sova bra är ett måste om man ska vara redo för en hel fiskedag. Därför har stugsviterna fyra riktiga sängar som är disponerade i ett master bedroom (2 bäddar) med egen TV samt ett sovloft med två sängplatser. I vardagsrummet finns fullutrustat kök med sittgrupp och matsalsbord. Det finns även en storbilds TV där ni kan streama Netflix. Ett plus med stugsviterna är att de är placerade centralt på anläggningen och ligger väldigt nära våra båtar och båtplatser.

 

Priser på hemsidan gäller från 30/8- 25/11-2018, 21/3-26/5 och 29/8-24/11 2019. För övriga datum kontakta oss för prisuppgifter.
Observera att Standard inte finns tillgängligt 22/10-25/11 2018, 21/3-3/4 och 20/10-24/11 2019.